anoniem 1

anoniem 2

klimopmuur

Over ons

GGGreen heeft de exclusieve licentie voor productie en verdeling van de groeibegrenzer voor klimop en wingerd ‘klimopstop’ in de vijf landen waar het brevet geldt: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en UK. Het brevet voor de groeibegrenzer geldt tot 2025.

Naast deze begrenzing voor de hechtende klimplanten biedt GGGreen ondersteuning aan voor diverse vormen van grondgebonden gevelgroen, zowel naar architecten en steden als naar privé- en bedrijfsinitiatieven toe. De kennis van planten, hun groeivereisten en geschikte klimsystemen zijn beschikbaar, maar een bundeling ontbreekt. GGGreen heeft contacten met onderzoeksinstellingen en met bedrijven, en zal in het voorjaar 2017 een eerste overzicht beschikbaar stellen.

GGGreen selecteert plaatsers met voldoende kennis voor de installatie van de KLIMOPSTOP. De plaatsing moet gebeuren met het nodige vakmanschap. Vaak wordt een korte opleiding voorzien. Regelmatig wordt een controle uitgevoerd, en dat garandeert de kwaliteit en een eerlijke concurrentie tussen de plaatsers. We besteden vooral aandacht aan de zorg bij het aanbrengen van de polymeer TEC7 en de afwerking van de verbindingen. Er worden slechts een beperkt aantal plaatsers aangeduid op deze website zodat zij voldoende bevraagd worden en de KLIMOPSTOP beter leren kennen. Als klant van een plaatser betaalt u aan deze plaatser voor de begrenzer én de montage. Uiteraard kan u bij ons terecht voor bijkomende informatie.

KLIMOPSTOP werd sinds 2008 getest door de uitvinder. In de voorbije 3 jaar werd bijkomend onderzoek verricht bij Labo De Nayer (CE-keurmerk) en bij KULeuven (ind.ingenieurswetenschappen  afd. E & A). De vorm van de begrenzer en keuze van materialen werd verbeterd voor een vlotte installatie, zodat ook particulieren met een ladder de installatie kunnen uitvoeren. Wij zijn momenteel op zoek naar professionele plaatsers. Per provincie in België en Nederland willen we 5 à 7 plaatsers op onze website tonen. Zij zijn de bevoorrechte partners voor installatie. Als u interesse heeft, neem dan contact met ons voor een eerste kennismaking. Plaatsers uit meerdere sectoren (bouw, tuinaanleg) zijn welkom.

GGGevelgroen bvba werd opgericht in 2013 voor de ondersteuning en de toepassing van grondgebonden gevelgroen, en opereert als GGGreen. Zaakvoerder Peter Boogaerts is bosbouwingenieur (KULeuven) met aanvullende postgraduaten Milieuwetenschappen en Milieucoördinator A (UAntwerpen) en Vastgoedkunde (KULeuven).